tisdag 29 april 2008

Välkommen på mässan Vegovision '08 den 17 maj!

Ett av huvudsyftena med Folkkök är att visa att det finns otroligt mycket god vegansk mat och smarrigt veganskt fika.

Den 17 maj arrangeras Vegovision '08 - Norrlands första vegomässa! Syftet med mässan liknar Folkköks - den vill visa att det finns en mångfald av veganska produkter och ge inspiration och kunskap till den som vill testa mer vegetariskt, bli vegetarian eller bli vegan.

Företag som bl a Kung Markatta, Bute Island Foods och Hälsosport kommer att ställa ut sina produkter på mässan och i flera fall bjuda på gratis smakprov. Ett antal djurrättsorganisationer kommer också att visa upp sitt material i mässhallen.

Dessutom blir det 9 föreläsningar om t ex "Upptäck djurrätt med en roman", "Vegansk näringslära" och "Att träna som vegan", samt två matlagningsworkshops dit en kan anmäla sig för att testa på att laga vegotacos! Det blir också godisdam för barnen, djurrättskonst och musik.

Vegovision äger rum lördagen den 17 maj kl 10-16 på Folkuniversitetet i Umeå. 20 kr inträde, gratis för medlemmar i Djurens Rätt.

För mer info, se

www.vegovision.nu

Välkomna!

Ps. Sprid gärna info till alla ni känner om Vegovision, t ex genom att bjuda in folk via Vegovisions Facebooksida http://www.facebook.com/event.php?eid=9873847511

Inga kommentarer: