måndag 16 november 2009

Recept 15 november

Recept på maten finns i annat inlägg nedan. 

Äpple och kanelmuffins med glasyr med smak av ingefära

3 dl mjöl
2 dl socker
2 tsk vaniljpulver (riktigt ska det vara)
2 tsk bakpulver.
50 gram mjölkfritt margarin
2 dl soja-/havremjölk
lite kanel

Häll upp i formar och klicka i antingen riven äpple eller en klick äpplemos i smeten.

175 grader i ca 20 min (beroende på hur stora formar man använder).

Sedan så gör man glasyr av Tofulines naturella mjukost (mjölkfri). Häll i grymt mycket florsocker och en liten skvätt vaniljpulver.Rör runt. Riv i lite färsk ingefära eller så mixar man ihop allt i en matberedare så blir det en snygg jämn smet. 

2 kommentarer:

anna sa...

men malte, receptet på maten ligger ju redan uppe! kolla längre ner på sidan..

Malte Lindstam sa...

Aha, där var jag lite blind :)