måndag 10 maj 2010

Vegovision 2010

Folkkök tipsar:

Välkommen till mässan Vegovision 2010!
Lördagen den 22 maj kl 11-17 på Nolia

Välkommen till mässan som vill visa att det är lätt och framförallt gott att välja en mer djurvänlig livsstil! På mässan kan du provsmaka olika vegoprodukter vid utställarnas bord eller varför inte köpa någon spännande vegoprodukt som choklad, sojakött, pålägg eller vegetabilisk ost med hem? Under dagen kommer även ett antal föreläsare att berätta om bl a näringslära, veganmat för barn och var det går att hitta all god vegomat i Umeå. Också Folkkök kommer dit och ställer upp med servering för den som inte blir mätt på provsmakningen.

Vegovision arrangeras av Djurens Rätt Umeå. Djurens Rätt är Sveriges största djurrättsorganisation och jobbar med lagliga metoder för ett samhälle som inte förtrycker djur.

Inträde: 40 kr. Om du är medlem i Djurens Rätt kommer du in gratis! Det går också att bli medlem direkt vid entrén och komma in gratis.


För att göra Vegovision riktigt lyckat krävs det en mängd volontärer till olika uppgifter som ex. affischering och servering. Vill du bidra med din hjälp? Kontakta volontärsamordnare Frida på frida.skoglund@gmail.com.

Inga kommentarer: